2011. augusztus 5., péntek

Tanulj tőlük, megéri

Újra akcióba lendült - sokkal ütősebb módon - a MarketingMedve csapata.

Tudom, ezzel még nem fogod kíváncsiságodban a kefét rágni, hogy mikor mondom már el végre a lényeget, de hidd el, jó okom van arra, hogy itt és most ezt a bejegyzést megosszam Veled, a kamaszod pénzügyi neveléséért felelős szülővel. 



Először is, mi az, hogy már megint, hogy újra?

  • Amikor a MarketingMedve megjelent ezen a nagy virtuális és globális "játszótéren", téli álmából felébredve ingyen osztogatott hanganyagokat, online marketinges szakértők előadásait, több tízezer forint értékben.
  • Röviddel ezután debütált a MarketingMedve első csomagja, ami fergeteges sikert aratott, a csapatnak meg jókora bevételt eredményezett.
  • A MarketingMedve második akciójában ismét vannak ingyenes anyagok, és ott van a fizetős óriási csomag is, potom áron ahhoz képest, hogy milyen kincsek vannak a csomagban.

Másodszor: miért érdekes ez számodra? 

  • A MarketingMedve a nevéhez méltóan egy online marketinget kiválóan alkalmazó robusztus vállalkozás.
  • Kitalálói, menedzserei egyenként is oroszlánok a maguk területén, de erejüket hatványozottan tudják érvényre juttatni falkában, VHK néven.
  • Az a módszer, ahogy adatbázisukat növelik, hogy a fizetős termékeket később minél több érdeklődőnek tudják ajánlani, példaértékű, és érdemes megfigyelni az egésznek a menetét, ha a kamaszodnak vállalkozói szemléletet, online pénzkeresést akarsz tanítani. Kattints, nézd meg a kínálatot, és csapj le rá, amíg lehet!


Harmadszor: engem már meggyőztek - még mielőtt a medve színre lépett volna:) 

  • Évekkel ezelőtt kezdtem online dolgokat tanulni. Ennek egyik következménye, az elmúlt évek alatt sok jó nevű, elismert szakembert volt módomban személyesen is megismerni ezekből  a körökből.
    Személyesen ismerem pl a VHK egyik alapítóját, Surányi Ferencet, Ferit. Fiatalsága ellenére iszonyat mélyről, a teljes anyagi csődből és idegi összeomlásból kecmergett ki, lett sikeresebb, mint valaha.
  • Nagyon jó előadó, gyakorlatias, és igen ösztönző. Egyszóval nagyon tud inspirálni.Már csak miatta is érdekes számomra ez az egész medve-dolog:)
  • Éppen online ténykedéseim miatt sok hírlevelet olvasok, igyekszem tájékozott lenni, így sok anyagról hallottam már, illetve többet magam is megvettem és a számomra hasznos dolgokat ki is próbálom, illetve alkalmazom.
  • A MarketingMedve 2 csomag több olyan anyagot tartalmaz, amire kíváncsi vagyok, de önmagában nem vettem meg, mert még nem éreztem, hogy számomra megfelelő lenne az ár/érték arány. Így, a megapackban azonban egyértelműen érdemes beruházni rá. No és rengeteg olyan "cucc" van benne, amit szép sorjában megvettem volna, de most szinte ingyen van! Pl. az üzleti angol, a webshop, egy listaépítő, a facebook marketing. Ja, és hogy ki ne felejtsem, ezüst klubtagság a VHK-ban. Szóval azt gondolom, hogy megérte ez a 10ezer Ft. nagyon is!


    Negyedszer: itt gyakorolhatod a partnerprogramok működését is.

    Annyit kell csak tenned, hogy az ingyenes anyagokért ide kattintasz, vagy a képre, és követed az utasításokat.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése