2011. augusztus 5., péntek

Csajok, pasik, szex...

Kisebb – nagyobb kamaszaink belevetik magukat az életbe, a nyári örömökbe.
Akár hogy is nézzük, gyerekeink a kamaszkorba érve erősen érdeklődni kezdenek a testiség mindenféle elméleti és gyakorlati dolgai iránt. Szemet vetnek a másik nemre. Egymás közt kitárgyalják, ki a jó pasi vagy csaj. Mindenféle - számunkra érthetetlen - jelzőkkel illetik a felbukkanó új egyedeket, és mintha kínaiul beszélnének, osztják meg egymással szexuális élményeiket - immár a Facebookon is. Mivel pedig ez a téma népszerű, és elég sok időt fordítanak ezen ügyek kitárgyalására, érdemes lehet blogot indítani, és a megfelelő partnerprogrammal zsebpénzt keresni.



Jaj, ezek a kamaszok! Naná, hogy pénzt akarnak keresni, hogy minél több buliba elmehessenek. Naná, hogy kell nekik zsebpénz a nyaraláshoz, a táborokba, a haverokkal szervezett ilyen-olyan bulikba.A dugiban megivott piára. (Cigiről és fűről, meg a többiről nem beszélek, nem értek hozzá, és bár tudom, hogy kipróbálják, én ettől távol maradnék, mint ahogy lányom is.)

Ezek a felkapott témák a felnőttek körében is népszerűek, hiszen a felelősségteljes szülők igyekeznek képben lenni arról, mi foglalkoztatja gyereküket. Például túl van-e már a kamasz a  "Világ kegyetlen, meg akarok halni!", vagy az "Engem úgysem ért meg senki, minek is születtem?" korszakon. Vagy hogy milyen gondolatokat oszt meg barátaival, virtuális ismerőseivel, mi a véleménye a világról. A lányom, amikor felkapott volt ez a téma, sokat írt pl. az emo stílusról. Elég jó kis látogatottsága volt a blogjának. Hiszen a kamaszokról szólt, saját nyelvükön írt, de felnőttek is tájékozódtak belőle.

Hasonlóan jó téma lehet tehát a fiatalok gondolkodásmódját alakító minden tényező. A média, a "celebek", a drogok és piák világa. Vagy visszatérve a kiinduló gondolathoz: a szex, a csajok és a pasik.


A különböző partnerprogramok között van kifejezetten csajozós-pasizós is. Ugyanaz a cég viszi a két partnerprogramot, így megszólíthatóak vele a fiúk és a lányok is, a megfelelő bannerek vagy linkek kiválasztásával.

Egyik banner a választhatóak közül – kattints és nézd meg a kínálatot!


!!!Arra felhívnám a figyelmed, hogy ezeken az oldalakon igazán felnőtt tartalom van, így csak akkor alkalmazzátok, ha a blogotok, weboldalatok nem épp a 12-16 éves korosztályt célozza.

Mivel Te vagy az, aki segít kamaszodnak partnerprogramokkal zsebpénzre szert tenni, Neked ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg, mit is kínál a Pasizási tanácsok és a Csajozási tanácsok oldal.

Feromon parfüm – A legtutibb csajok bombabiztos elcsábításához

(Hosszú idő után újra benéztem a statisztikáimba. Na ezért is jó a partnerprogram. Egyszer felépítettem, népszerűsítettem, most meg már lassan újra kifizetés lesz, mert elérem a kifizetéshez szükséges minimum összeget, a 10ezer Ft-ot.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése