2011. szeptember 16., péntek

Hogyan építed a jövőtöket?

Ha ez az éved nem is volt olyan jó, a 2012-es minden szempontból jobb  lehet!
Igaz, még csak szeptembert írunk, de lassan belépünk az utolsó negyedévbe, amikor el kell kezdeni gondolkodni, kinek és mit veszünk, készítünk karácsonyra. Talán már készülsz az év végi leltároddal is, számba veszed az elért sikereket, a megélt kudarcokat, levonod a tanulságokat. Tudod már, milyen határidőnaplód lesz jövöre?
Mivel most egy igen hasznos, ajándéknak is kiváló dologról fogok írni Neked, megosztom veled az én ez évi néhány sikeremet, hogy Téged, Titeket is inspiráljon, és éljetek az internet adta lehetőségekkel is, amikor arról van szó, hogyan gyarapodjon a kamaszod zsebpénze.

Talán az nem titok előtted, hogy több oldalam is van, több témában. A Zsebpénz kamaszodnak blog azért is a szívem csücske, mert nekem is van egy 16 évesem, és lassan majd kamasz lesz a kisebbik is. Mivel mindkettő tehetséges gyerek, igyekszünk nekik minél több lehetőséget megmutatni, hogy később maguk dönthessék el, mivel akarnak foglalkozni. A zene, a tánc, a torna ... mind pénzbe kerül. Így nem mindegy, milyen példát mutatunk nekik.


Friss örömöm, talán mondhatom sikernek is, hogy nagyobbik lányom készül kiadni a verseit. Igazi kis kötetben. Ajándéknak szánja több embernek, pl. kedves osztályfőnökének is.
Nem, nem erről a könyvről akarok hosszabban írni, csak ide kívánkozott.

Visszatérve a könyvre, amit ajánlok szeretettel.
Tavaly év végén szinte egy nap alatt 3 felkérés futott be, együttműködésre. Az egyik eredményeként megjelent egy cikkem egy folyóiratban, a másik egyezség havi cikksorozatot eredményezett, ez még tart az év végéig. A harmadik pedig egy igen nagy szabású munkában való részvételről szólt.

Több lelkes szerkesztő és szervező közreműködésével létrejött egy 400! oldalas könyv, amely minden napra tartogat valamilyen kis iránymutatást, a legkülönbözőbb témákban. 

400 oldal napi jó tanácsokkal, ötletekkel. Praktikák gyűjteménye, ami a mindennapi élet „nehézségeire” ad megoldásokat, az anyaságtól kezdve a karrieren át az üzleti életig.

  • Önfejlesztés, Kreativitás
  • Pénzügyek, Siker
  • Ezotéria, Számmisztika
  • Feng Shui
  • Asztrozófia
  • A Vonzás Törvénye
  • Egészség
  • Gyereknevelés, Anyaság
  • Párkapcsolat
  • Karrier…és még folytathatnám….
 Megnézem a részleteket!

A naptár így fog kinézni:
  • a naptár mérete 19x19cm
  •  400 oldal, napi jó tanácsokkal, ezoterikus, inspiráló, felemelkedést segítő ötletek, praktikák gyűjteménye, ami a mindennapi élet „nehézségeire” ad megoldásokat, az anyaságtól kezdve a karrieren át, az üzleti életig
  • megjelenik kemény táblás könyv formában, királykék színben
  • 3 féle színű műbőrborítással (királykék, zöld, barna) színekben- de csak az előrendelés folyamán!!!

Számomra siker és elismerés, hogy több projektemmel is részt vehettem ennek a kalendáriumnak az elkészültében. Azaz két blogom révén is olvashatsz ötleteket, tippeket tőlem, havonta egyet-egyet:) A Mit játsszunk blogom révén pedig meglepetés ajándék is lesz.   Megnézem a részleteket! 

A kalendárium most még kedvezményes áron előrendelhető!

- az árak sokkal kedvezőbbek   …és még a karácsonyi akcióban sem lesz ennyiért megvásárolható!!
- a különböző színek, csak az előrendelés folyamán lesznek választhatóak (utána már csak királykék kemény táblás és királykék műbőrborításban lesz kapható)!!!
- a remek tartalom és a csodás külső mellé az előrendelést felturbózzuk
1db wellness hétvégére jogosító bónusszal, 2 fő részére –aki csak, az előrendelők névsorából kerülhet ki  


Mivel pedig azt kívánom, hogy Nektek is felemelkedést hozzon a 2012-es év, ajánlom szeretettel ezt a határidőnaplóval kombinált kalendáriumot.  Kiváló ajándék Karácsonyra is, én már meg is rendeltem mindegyikből egyet-egyet!

A főszerkesztő, a kalendárium "Anyjának" üzenete Számodra:

Mit hoz neked 2012 ? 

Mindenki kíváncsi a jövőjére, főleg ha egy, a legendák miatt régóta figyelemmel kísért évről – 2012-ről - van szó. 
A KerekEgészEmber.hu oldal tulajdonosaként Anikóval és a többi 
szakértővel összefogva  a 2012-es év napjaira tanácsokkal, ötletekkel, praktikákkal töltöttünk meg egy Kalendáriumot, hogy  inspirációval  lásson el Téged, Titeket a mindennapok útvesztőjében. 
A tartalom nem csak egyetlen irányvonalon fut - hiszen életünk is több színtéren zajlik.  Ezért az anyaságtól, neveléstől a karrieren, a pénzen, a feng shuin, az asztrozófián át a sikeres üzletig nagyon sok mindent érintünk. De mindezt csakis a Felemelkedés jegyében!
A nyomtatásban és az interneten is megjelenő naptár címe:
2012 – A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium
Bővebben itt olvashatsz az előrendelés indításáról, a most rendelők kedvezményeiről (pl. 1 wellness hétvége kisorsolása) és a naptárban található ajándékokról is:

http://kerekegeszember.hu/2012legendariuma/naptart-akarok/

Kérlek, ha rendelsz, a legalsó mezőbe írd be Anikó nevét(Melyik partnerünk ajánlotta Neked a naptárat?: Dr.Farkas Anikó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése